Hur spelar man på Stryktipset?

För att vinna pengar måste man satsa pengar, så är det bara. Det finns ett flertal spel man kan välja mellan, skraplotter är oerhört populära och så är även kasinospel på nätet. Om man istället vill satsa på något som kräver mer kunskap än tur kan kanske stryktipset vara något att prova på. För dig som aldrig spelat på stryktipset kommer vi i denna text kortfattat förklara hur du bär dig åt och vad du bör tänka på. Men oroa dig inte, med de rätta fotbollskunskaperna kan det vara du som tar hem prispotten.

Ett, kryss, två

Stryktipset går ut på att du skall tippa 1 (hemmaseger) X (oavgjort) eller 2 (bortaseger) på 13 olika fotbollsmatcher. Matcherna man spelar på är till största del svenska och engelska matcher och väljs ut av Svenska Spel inför varje spelomgång. Det krävs minst 10 rätt för att du skall kunna vinna något och om du lyckas pricka in alla tretton har du en garanterad vinst på minst 10 miljoner kronor. Fram till nu har Svenska Spel haft monopol på spelmarknaden i Sverige men från och med 2017 kan detta komma att ändras. Om så blir fallet är det redan fastställt att SvFF vill ta över Stryktipset.

Lite mer action

Om du valt att spela på stryktipset är du troligtvis en stor fotbollsfantast. För de flesta är det dock en omöjlighet att hinna se alla matcherna, vardagen har ju en tendens att komma i vägen, men om du vill se alla resultat live finns det sidor på internet som tillåter just detta. På så vis behöver du inte vänta till dagen efter för att slå upp spelresultatet i tidningen, utan så fort trettonde matchen är avklarad vet du om du är miljonär eller inte. Om du vinner så förtjänar du ett stort grattis. Om det inte gick fullt så bra som du hoppades är det bara att försöka igen.

Leave a Reply